Ruanda Katliamı! Fransa! Türkiye ve Pigme’ler! Bülent Deniz yazdı… ‘’Şimdi Tam Zamanı!’’

Önce Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V), sonrasında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapılan iğrenç hakaretler bardağı taşıran son damla oldu.

Son günlerde İslami değerlerimizden tutun, Peygamber Efendimize ve hatta Devlet Başkanımıza kadar yapılmadık çirkeflik ve iğrençlik bırakmayan Fransa, planlarını bozan Türkiye karşısında adeta hamlesi kalmayanın yöntemlerine başvuruyor.

Haftalık yazılarında, tarihin tozlu raflarındaki detayları önümüze getiren Habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz, bu haftaki yazısında ise; Batılı toplumların, özellikle Fransa’nın Afrika’da, sömürü üzerinden nasıl dehşet saçtığını anlattı.

Deniz, "Biz PİGME değiliz" başlıklı yazısında Fransa ve küresel çetenin, "Stratejik aklımız ve hamlelerimiz karşısında çaresizlik noktasına" geldiğini vurguladı.

Türkiye’nin yaptığı stratejik hamleler sonucunda, Fransa’nın planlarını bozduğunu söyleyen Bülent Deniz “Şimdi Fransa, Afrika’da ki sömürgelerinde planlarını bozan Türkiye’ye; Libya, Suriye ve Ermenistan üzerinden büyük bir öfke duyuyor! Öfkeleri olmayan akıllarını zail etti!” dedi.

Sözlerine “Batı tarafından, Anadolu halkının ve tüm İslam aleminin kutsalına, dinine ve Peygamberine alenen savaş açtı(rıldı)!” diyerek devam eden Deniz; “Biz PİGME Değiliz” diyerek Türkiye’nin böyle oyunlara gelmeyeceğini ve asla sömürülemeyeceğini vurgularken yazısında gizlediği özne ile de tarihi bir açmaza atıf yaptı! ‘’Ve şimdi tam zamanı!’’ dedi!

Önceki Gönderi

Dilipak ve Deniz, Pierre Loti konusunda seslendi: "Bu olaya Fransız kalmayalım."